Körös House Kft.

Bemutatkozás


Körös House IngatlanirodaA Körös House Kft. két magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás.

A megbízó igényeihez és a piaci viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva foglalkozunk ingatlanközvetítéssel. Működési területünk elsősorban Békés megyére, azon belül is elsősorban Békéscsabára és környékére terjed ki.

Célunk, hogy ügyfeleinket céljuk elérésében maximálisan kiszolgáljuk többek között azzal is, hogy megbízásaikat alacsony költségek felszámítása mellett teljesítjük, s minden – számunkra lehetséges és elérhető – eszközt felhasználva rövid időn belül felkutassuk a megbízóink által elérni kívánt elképzelést legjobban megközelítő megoldást.

A közvetítés mellett ügyfeleink részére igény esetén jogi ügyintézést is tudunk biztosítani.

Eladni szeretne?

Ingatlanját megtekintjük, felmérjük, szükség esetén fényképet készítünk és nyilvántartásba vesszük teljesen díjmentesen. Az ingatlant megbízásunk első napjától folyamatosan kiajánljuk azon érdeklődőinknek, akik hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlant keresnek nálunk. A nyilvántartásba vétellel egyidejűleg megjelentetjük az ingatlant irodánk honlapján, és folyamatosan meghirdetjük megyei és országos internetes portálokon. A hirdetések technikai költsége sikeres értékesítés esetén beszámít a közvetítési díjba.

A közvetítési díj az adásvétellel kapcsolatos első pénzmozgás esetén fizetendő.

Érdeklődés esetén a vevőjelöltet egy Önnel előre egyeztetett időpontban kivisszük az ingatlanba, és szakszerűen bemutatjuk azt neki. Ezt követően árajánlatot kérünk.

Minden egyeztetést le tudunk bonyolítani, ami az adásvételi szerződés megkötéséhez szükséges. Kialkudjuk Ön számára legjobb árat, és az Önnek megfelelő fizetési feltételeket. Végigkísérjük az ügyletet egészen az adásvétel létrejöttéig, miközben mindvégig az Ön érdekeit tartjuk szem előtt.

Tanácsainkkal, a piac érdeklődéséről szóló visszajelzésekkel is igyekszünk segíteni és előmozdítani az ingatlan eladását. Azon vagyunk, hogy az eladó ingatlan és a fizetőképes vevő egymásra találjon. Minden esetben igyekszünk a legjobb megoldást kínálni az Ön ingatlannal kapcsolatos gazdasági problémájára.

Vásárolni szeretne?

Vállaljuk igényeinek megfelelő paraméterekkel rendelkező ingatlanok felkutatását.

Amennyiben ingatlant keres, igényét a kívánt paraméterű ingatlanra nyilvántartásba vesszük, és folyamatosan tájékoztatjuk a nyilvántartásunkba kerülő, és az Ön elvárásainak megfelelő paraméterekkel rendelkező ingatlanokról mindaddig, amíg a keresés az Ön részéről aktuális.

Ezeket az Ön részére szakszerűen bemutatjuk, személyre szóló ajánlattal segítünk Önnek és/vagy cégének és esetleges ajánlatát továbbítjuk a tulajdonosnak.

A vevők részére minden szolgáltatásunk ingyenes! Nem kell fizetnie az ingatlanok megtekintéséért, valamint a vásárlás után sem kérünk Öntől munkadíjat.

Igény esetén tapasztalt, korrekt ügyvédpartnerünk szakszerűen, kedvező feltételek mellett lebonyolítják az adásvételt, melybe a teljes további jogi ügymenet (pl. földhivatali ügyintézés) lebonyolítása is hozzátartozik. Ez korrekt, szakmailag helytálló ügyfélkiszolgálást biztosít.

Az ingatlanközvetítésen túl pénzügyi tanácsadási szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Köszönjük megtisztelő figyelmét! Reméljük Önt és/vagy Cégét hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük.


Kopcsák Mihály

tulajdonos